Algemene voorwaarden

 1. Inleiding
  Welkom op investeringtips.com, een website die informatieve artikelen en beleggingstips biedt voor cryptocurrency, edelmetalen, vastgoed, ETF’s en aandelen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
 2. Gebruiksvoorwaarden
  Deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website is niet bedoeld als financieel of beleggingsadvies. U bent zelf verantwoordelijk voor het nemen van beleggingsbeslissingen en het inwinnen van professioneel advies voordat u dergelijke beslissingen neemt. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, te distribueren, te wijzigen of te gebruiken voor commerciële doeleinden.
 3. Risico’s
  Beleggen in cryptocurrency, edelmetalen, vastgoed, ETF’s en aandelen brengt risico’s met zich mee. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de mogelijke risico’s die gepaard gaan met beleggen. Deze website waarschuwt voor de risico’s van beleggen en biedt geen garantie op rendementen.
 4. Inhoud op de website
  De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Hoewel investeringtips.com streeft naar de hoogste mate van nauwkeurigheid, kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze website volledig en accuraat is. Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet door investeringtips.com worden beheerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke websites.
 5. Aansprakelijkheid
  Investeringtips.com is niet aansprakelijk voor enige schade, inclusief verlies van kapitaal, die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die hierop wordt aangeboden. Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord om investeringtips.com en zijn medewerkers te vrijwaren van enige aansprakelijkheid.
 6. Privacybeleid
  Investeringtips.com verzamelt persoonlijke gegevens van gebruikers, zoals naam en e-mailadres, om hen te voorzien van relevante informatie en updates. Wij respecteren de privacy van onze gebruikers en zullen hun gegevens niet delen met derden. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.
 7. Wijzigingen van de algemene voorwaarden
  Investeringtips.com behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. U wordt aangeraden om deze voorwaarden regelmatig te controleren op updates.
 8. Toepasselijk recht
  Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan Nederlands recht. Geschillen die voortvloeien uit het gebruik van deze website of deze algemene voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in Nederland.
 9. Contact
  Als u vragen of opmerkingen heeft over deze algemene voorwaarden of de website investeringtips.com, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.