Disclaimer

De informatie op investeringtips.com is alleen bedoeld als algemene informatie. Wij adviseren niet om op basis van deze informatie te handelen zonder eerst professioneel financieel advies in te winnen. Het gebruik van de informatie op investeringtips.com is op eigen risico.

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat de informatie op investeringtips.com nauwkeurig en actueel is, maar wij geven geen garanties of verklaringen van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook.

Elke vorm van investeren brengt risico’s met zich mee, en daarom is het belangrijk om eerst goed geïnformeerd te zijn voordat u een beslissing neemt. Investeringtips.com is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen die voortvloeien uit investeringsbeslissingen die zijn genomen op basis van de informatie op deze website.

De links naar andere websites die op investeringtips.com worden vermeld, zijn alleen bedoeld voor het gemak van de gebruiker. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of enige schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik ervan.

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en mag niet worden opgevat als financiële of investeringsadvies. Wij raden aan om altijd uw eigen onderzoek te doen voordat u investerings beslissingen maakt. Wij maken bij deze partij gebruik van een affiliate link waarmee wij beloningen krijgen als u daar handelt.

Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met deze disclaimer en beperkt u hierbij investeringtips.com en haar eigenaren, partners, werknemers en vertegenwoordigers van elke aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade die voortvloeien uit uw gebruik van de informatie op deze website.