Dutch Blockchain Days 2023

Dutch Blockchain Days 2023

Op 14 juni vindt in Amsterdam het grootste evenement plaats dat gericht is op web3, zoals blockchain, crypto, NFT, DAO’s en Metaverse. De Dutch Blockchain Days 2023 brengt meer dan 500 gasten samen uit het hele Nederlandse crypto-, web3- en blockchain ecosysteem, waaronder startups, bedrijven, overheden, gemeenschappen, onderwijsinstellingen en professionals.

Het evenement wordt georganiseerd door de non profit BCNL Foundation, de oudste en grootste ecosysteem voor web3 in Nederland, die wordt opgezet door een groep enthousiaste vrijwilligers. De Dutch Blockchain Days 2023 belooft de ultieme bijeenkomst te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen in de web3 industrie.

Wie zijn de sponsoren van Dutch Blockchain Days?

Chainalysis, Coinbase, JPMorgan, SingularityNET en WAGMI zijn de eerste aangekondigde namen die spreken op DBD23. Het evenement heeft al bevestigde gasten aangetrokken van topbedrijven zoals EY en Deloitte, evenals C-level executives van Chainalysis en Coinbase, en hoge functionarissen van overheidsinstanties en autoriteiten. Ook zijn de bekende Nederlandse bedrijven zoals Coinmerce aanwezig. Daarnaast zijn de Community managers, consultants, journalisten van mainstream media en niche cryptocurrency platforms ook aanwezig. Bovendien zullen programmamakers en docenten van universiteiten en hogescholen, evenals topstudenten, deelnemen aan het evenement.

De conferentie zal keynote speeches, panel discussies, workshops en interactieve sessies omvatten die onderwerpen zullen behandelen zoals blockchain technologie, DeFi, metaverse, NFT, DAO, en meer. Het evenement biedt een platform voor deelnemers om te netwerken en ideeën uit te wisselen met toonaangevende experts in de web3 industrie.

Daarnaast zal er een hele dag een exhibition ruimte zijn waar de partners van het event met stands zullen staan. Alle gasten krijgen daardoor de kans om het team één op één te spreken en hun vragen te stellen.

Het samenbrengen van de crypto en blockchain industrie

“We zijn verheugd om het hele Nederlandse crypto-, web3- en blockchain landschap samen te brengen voor de Dutch Blockchain Days 2023,” aldus de BCNL Foundation. “Dit evenement is een uitstekende gelegenheid voor de bezoekers om te leren van experts uit de industrie en contact te leggen met andere professionals in het veld. We kijken er naar uit om u te zien op 14 juni.”

In een tijd waarin cryptocurrency en blockchain technologie steeds belangrijker worden, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten in de branche. De Dutch Blockchain Days 2023 biedt gasten de mogelijkheid om meer te leren over deze ontwikkelingen en in contact te komen met andere experts en geïnteresseerde partijen. Het evenement belooft een inspirerende en informatieve dag te worden voor iedereen die zich bezighoudt met web3-technologieën.

Voor meer informatie over de Dutch Blockchain Days 2023 en om u te registreren, kunt u terecht op de website

Share: