Top 10 crypto influencers die je moet volgen!

Top 10 cryptocurrency influencers die je moet volgen

Cryptocurrency is een snel groeiende en volatiel markt, en veel mensen zoeken naar manieren om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en adviezen. In deze snel veranderende wereld zijn er veel influencers die experts zijn in de crypto industrie.  Zij hebben vaak ook veel volgers op sociale media. Hieronder staan de top 10 crypto influencers die je moet volgen voor de meest betrouwbare en actuele informatie over de crypto markt.

  • Vitalik Buterin: Vitalik Buterin is een bekende naam in de crypto wereld als medeoprichter en uitvinder van Ethereum. Het Ethereum netwerk wordt omschreven als een gedecentraliseerd platform voor mining en softwareontwikkeling. Het stelt gebruikers in staat nieuwe cryptocurrency en programma’s te creëren die gebruikmaken van een enkele blockchain. In november 2013 beschreef Buterin Ethereum voor het eerst in een white paper. Sindsdien heeft het een grote impact gehad op de crypto wereld.
  • Changpeng Zhao: Ook wel bekend als CZ wist na de lancering van Binance in juli 2017 $15 miljoen op te halen voor de cryptocurrency exchange. Dit deed hij in een initial coin offering(ICO). Elf dagen later begon de handel op de exchange en in minder dan acht maanden groeide Binance uit tot ’s werelds grootste cryptocurrency exchange naar handelsvolume. Daarna lanceerde hij in 2017 ook Binance Coin
  • Charlie Lee: De oprichter van Litecoin, is één van de meest invloedrijke figuren in de crypto industrie. Hij is het jonge brein achter Litecoin en de belangrijkste programmeur voor de verdere ontwikkeling van het Litecoin netwerk. Hij heeft in 2017 zijn baan opgezegd bij Coinbase om zich volledig te kunnen wijden aan de verdere ontwikkeling van Litecoin
  • Brian Armstrong: Armstrong is de CEO van Coinbase, een van de grootste crypto exchanges ter wereld. Hij is actief op Twitter en geeft regelmatig updates over de ontwikkelingen bij Coinbase.
  • Nick Szabo: Szabo is een pionier op het gebied van smart contracts en digitale rechten. Hij is ook een veelgevraagd spreker en adviseur op het gebied van crypto en blockchain.
  • Balaji Srinivasan: Srinivasan is een succesvolle crypto investeerder en ondernemer. Hij is actief op Twitter en geeft regelmatig updates over de ontwikkelingen in de crypto industrie.
  • Roger Ver: Hij is een bekend figuur in de crypto wereld. Dit is mede dankzij zijn uitgesproken aanwezigheid op Twitter en verschillende fora. Zijn zakelijke belangen hebben hem bekend gemaakt en in de huidige strijd tussen bitcoin ABC en SV speelt hij weer een hoofdrol. Ver is een vroege investeerder in bitcoin en heeft geïnvesteerd in gerelateerde startups zoals Ripple, Blockchain.info en Kraken.
  • Tim Draper: Tim Draper is een bekende investeerder in Silicon Valley. Hij staat bekend als een van de meest succesvolle zakenmensen in de Verenigde Staten. Met zijn talloze investeringen in de tech industrie en zijn bekendheid als één van de meest uitgesproken Bitcoin enthousiastelingen heeft Draper zijn sporen verdiend in de wereld van de beleggingen. Hij heeft veel geld geïnvesteerd in cryptocurrencies en komt regelmatig in het nieuws met optimistische uitspraken over de toekomst van Bitcoin.
  • Elon Musk: Musk is de CEO van Tesla en SpaceX, heeft meerdere malen een interesse getoond in Bitcoin, en zijn tweets veroorzaken vaak grote fluctuaties in de koers van Bitcoin of andere altcoins zoals Doge. Daarnaast is hij inmiddels de eigenaar van Twitter en hoort zeker thuis in het rijtje crypto influencers.
  • Andreas Antonopoulos: Antonopoulos is een gerenommeerd Bitcoin expert en auteur van verschillende boeken over Bitcoin en blockchain. Hij is ook een veelgevraagd spreker en geeft regelmatig lezingen over crypto en blockchain. 

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en mag niet worden opgevat als financiële of investeringsadvies. Wij raden aan om altijd uw eigen onderzoek te doen voordat u investerings beslissingen maakt. Wij maken bij deze partij gebruik van een affiliate link waarmee wij beloningen krijgen als u daar handelt. 

Share: